Dirigent

Vi har verdens beste dirigent (det mener vi i hvert fall!):

Geir Aage Sveen

Geir Aage studerte trombone hos Arild Jensen (Oslo Filharmonien). Alle kurs, både som utøvende og dirigent, er fulgt gjennom Norges Musikkorps Forbund. Han har jobbet som dirigent siden 1991 og er i dag fulltidsdirigent for korps og storband i tillegg til å være musikklærer i skolen.

Han holder også kurs og seminarer for nybegynnere, barn som voksne. Som om ikke dette er nok er han også produsent for den årlige festivalen “Music From the North” ved Gardasjøen, Italia.

Geir Aage er i dag utøvende basstrombonist med hovedvekt på storband, jazz og funk.

Geir Aage overtok Ski Janitsjar i en periode hvor korpset hadde få medlemmer og liten motivasjon. Likevel har han vist at også en liten besetning kan låte stort og fengende!

Geir Aage er en inspirator og får fram spillegleden hos oss og sørger for at det er utfordringer på mange plan. Han sørger for et variert repertoar og at klang, takt og tempo utfordres. Han jobber systematisk og pirker på detaljer på en ordentlig måte slik at vi alltid ender opp med best mulig resultat.

Under Geir Aages musikalske ledelse vokser korpset nå frem i ny drakt til glede for nye og gamle medlemmer!

"Da jeg tok over som dirigent i Ski Janitsjar ved skolestart i august 2009 startet vi med 13 medlemmer og en skole under ombygging, men med en trygg økonomi og medlemmer med et pågangsmot av en annen dimensjon. Her var det etter hvert bare å gi utfordringer og medlemmene tok de på strak arm. Etter hvert som korpset har vokst i antall medlemmer, og i takt med de musikalske utfordringene har Ski Janitsjar utviklet seg til et underholdende korps - både for seg selv og for publikum.

Her søkes det ikke etter verdensstjerner for å holde konserter, men individuelle prestasjoner og samholdet gjør at vi har det moro. Det smitter over på publikum noe vi får flere og flere tilbakemeldinger på. Med et velfungerende støtteapparat i styret er det lett å lede Ski Janitsjar!"

--Geir Aage Sveen

Musikalsk leder:
Geir Aage Sveen
[email protected]
Tlf: 98022000
Geir Aage poserer med dirigentstav
Geir Aage poserer med Trombonen sin
Geir Aage som dirigerer konsert i Bjørvika